Corona - så arbetar vi!

Corona - så arbetar vi!

Corona - så arbetar vi!

Publicerad: 17/3, 2020

Inom Bravida-koncernen har vi sedan många veckor höjt beredskapen och vaksamheten kring kring våra medarbetare, kunder och leverantörer. Inom Bravida Gävle El & Säkerhet inventerar vi regelbundet våra medarbetares situation, hur vi rest och rört oss i riskområden mm och inga av våra medarbetare har varit i eller besökt något av de ursprungliga riskområdena. Våra medarbetare uppmanas att vara extra noggranna med handhygien inför och efter varje kundbesök, att vara observanta på varandra och på kunder mm och vi bokar om eller skjuter på inplanerade arbeten om kunden uppger att de har eller uppvisar symptom. Ingen på Bravida Gävle El & Säkerhet skall heller befinna sig på jobbet eller ha kontakt med medarbetare eller kunder vid minsta misstanke om symptom eller smitta.

I övrigt följer vi självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och den övriga händelseutvecklingen.

I nuvarande situation gör vi allt vi kan för att våra kunder att känna sig trygga med att anlita oss för både små och stora uppdrag!

Se alla nyheter »

Så agerar Bravida!

Så agerar Bravida!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK