EL-TEKNIK söker Telemontör

Publicerad: 8/4, 2016

EL-TEKNIK I GÄVLE AB växer och utvecklas och söker en engagerad och mångsidig

Telemontör

Då EL-TEKNIK växer och utvecklas med nya spännande och utmanande projekt och tekniska lösningar har vi behov av engagerade medarbetare för att möta framtiden! Nya utmaningar väntar dig! Vi söker dig som är elektriker med intresse för teleområdet.

I arbetet som Telemontör kommer du att jobba med service och installation inom teleområdet med inriktning mot passagesystem, inbrotts- och brandlarm samt övrig tele. Vi ser gärna att du har ett starkt intresse och vilja att fortsätta utvecklas inom detta teknikområde mot en framtida tjänst som Teletekniker där även programmering och driftsättning av teleanläggningar ingår i arbetsuppgifterna.

Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Hos oss kan vi erbjuda en arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas!

Du har viss yrkeserfarenhet, servicekänsla samt gillar att arbeta självständigt med kundkontakter inom många olika typer av serviceuppdrag. Som person är du kreativ, ansvarstagande, flexibel och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Arbetet medför mycket kontakter både internt och externt och det krävs att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta. El-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

Kontakta:

VD Hans Engvall 026-647210

Personalchef Anders Lagerberg 026-647209

vid frågor om tjänsten.

Din ansökan skickar du till Personalchef Anders Lagerberg på anders.lagerberg@el-teknik.net

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK