Serviceelektriker EL-TEKNIK Solna

Publicerad: 27/8, 2018

ELYX EL-TEKNIK I SOLNA AB expanderar och har många spännande och utmanande projekt! Nu söker vi dig med bred och flerårig erfarenhet som serviceelektriker!

I arbetet som Serviceelektriker hos oss kommer du att jobba tillsammans i en tajt och nära grupp av medarbetare! Vår verksamhet finns inom både service, entreprenad och tele med kunder från både företagssidan och den privata sektorn. Vi erbjuder en arbetsplats att växa i, med möjligheter till ansvar för egen planering och delaktighet i hela företagets utveckling.

Du har en bred yrkeserfarenhet, servicekänsla samt är van vid att arbeta självständigt med kundkontakter inom många olika typer av serviceuppdrag. Som person är du kreativ, ansvarstagande, flexibel och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Arbetet medför mycket kontakter både internt och externt och det krävs att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta. El-utbildning i grunden och B-körkort är absoluta krav.

Kontakta: VD/Platschef Oskar Jangerstad 070-844 10 11 vid frågor om tjänsten.

Din ansökan skickar du per e-post till vår Personalchef Anders Lagerberg: anders.lagerberg@el-teknik.net

Läs mer om oss på www.el-teknik.net

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK