Vännen som vågar visa vägen! - Nomineringar 2014

Publicerad: 18/3, 2014

Nu är det dags att inkomma med årets nomineringar till vårt stipendium mot mobbing - "Vännen som vågar visa vägen!" Vi vill att du eller ni nominerar din vän, kompis eller förening som vågar säga ifrån, vågar vara sig själv, vågar säga stopp när någon är taskig! Stipendiet instiftades av EL-TEKNIK 2007 och ska stödja insatser som haft betydelse i arbetet med att motverka mobbning och främlingsskap. Stipendiet riktar sig till ungdomar mellan 13 - 16 år som är bosatta i Gävle kommun.

Lämna din nominering till oss på EL-TEKNIK I GÄVLE AB, S. Kungsgatan 59, 802 55 Gävle alternativt per mejl till anders.lagerberg@el-teknik.net senast fredag den 31 maj.

OBS! Nomineringen skall innehålla en kort beskrivning på varför just hon/han eller dom är vännen som vågar. Märk brevet/vykortet med "Nominering" samt namn och telefonnummer så att stipendiekommittén kan nå dig och den eller dom som nominerats.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK