Vi söker erfaren serviceelektriker

Publicerad: 18/5, 2015

Till vår verksamhet söker vi nu en serviceelektriker med erfarenhet av självständigt arbete ute på fältet. Vi förutsätter att du kan ta egna relevanta initiativ, att du kan arbeta ensam eller i arbetslag och att du har erfarenhet av ny -och ombyggnader inom el -och teleområdet.

Arbetsbeskrivning
Som serviceelektriker arbetar du med nyinstallation, ombyggnad, felsökning och reparation av elektriska anläggningar hos både privat- och företagskunder. Säkerheten, hantverket och resultatet av ditt arbete kräver stor noggrannhet och hantverkskunnande och eftersom arbetet innebär en hel del kontakt med kunder är det ett stort plus att vara serviceinriktad.

Vem är du?
Vi söker dig som är behörig elektriker och som minst har några års erfarenhet av branschen. Du känner dig trygg med att driva dina arbetsuppgifter självständigt och att arbeta i team.

Arbetet kräver att man kan driva sig själv, arbetsleda och lösa problem samt att man kan hantera mycket administration. Du är positiv, serviceinriktad och stresstålig. Körkort är ett krav för att lättare ta dig till olika arbetsplatser.

Låter det intressant? Skicka gärna in ditt CV och personliga brev till oss.

Körkort
B körkort fordras.

Kontaktpersoner
Anders Lagerberg, 026-64 72 09 Telefon, anders.lagerberg@el-teknik.net, Personalchef
Hans Engvall, 026 - 64 72 10 Telefon, hans.engvall@el-teknik.net, VD

Ansökan
Din ansökan önskas snarast möjligt då vi kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Vi tar endast emot ansökan via epost: anders.lagerberg@el-teknik.net

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK