Vi söker Tele-/larmtekniker till Gävle-området

Publicerad: 22/3, 2018

Då EL-TEKNIK växer och utvecklas med nya spännande och utmanande projekt och tekniska lösningar har vi behov av engagerade medarbetare för att möta framtiden! Nya utmaningar väntar dig! Vi söker dig som är elektriker i grunden och med dokumenterad erfarenhet inom teleområdet.

I arbetet som Tele-/larmtekniker kommer du att jobba med service och installation inom teleområdet med inriktning mot inbrotts- och brandlarm, CCTV samt övrig tele. Du har ett starkt intresse och en vilja att utvecklas inom området.

Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande och varierande uppgifter. Hos oss kan vi erbjuda en arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas!

Du har dokumenterad erfarenhet från larm- och säkerhetsområdet, servicekänsla samt gillar att arbeta självständigt med kundkontakter och planering inom arbetsgruppen. Som person är du kreativ, ansvarstagande, flexibel och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Arbetet medför mycket kontakter både internt och externt och det krävs att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta. B-körkort är ett krav.

Kontakta: Personalchef Anders Lagerberg 026-647209 vid frågor om tjänsten.

Din ansökan skickar du anders.lagerberg@el-teknik.net

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK